روغن کرچک برای چه موهایی مناسب نیست؟

 روغن کرچک برای چه موهایی مناسب نیست؟

اگر تا به حال با ترمیم لبه‌های موی سرتان، ریزش بیش از حد یا کم‌پشتی موی خود دست و پنجه نرم کرده‌اید، احتمالاً در مورد خواص ادعا شده معجزه آسای رشد روغن کرچک شنیده‌اید. جستجوی سریع در گوگل ده‌ها شاهد مثبت به دست می‌دهد که نشان می‌دهد ابروهایی که به بهترین وضعیت ممکن باز می‌گردند و لبه‌هایی که حتی بهترین بازیگران نیز به آنها حسادت می‌کند. اما آیا شواهد علمی برای اثبات ادعای تحریک رشد مو توسط روغن کرچک وجود دارد؟ برای فهمیدن این موضوع، نظر دو متخصص را بررسی می‌کنیم: متخصص پوست و متخصص ترمیم مو دکتر نیکی هیل و تریکولوژیست معتبر و متخصص رنگ آمیزی، بریجیت هیل.

روغن کرچک چیست و چه فوایدی دارد؟

روغن کرچک که با نام ricinus communis نیز شناخته می‌شود، یک روغن گیاهی غنی از مواد مغذی است که از دانه کرچک تهیه می‌شود. اگرچه منشا آن از مناطق گرمسیری شرق آفریقا است، اما در هند و غرب هند به طور گسترده‌ای از آن برای اهداف آرایشی و دارویی استفاده می‌شود. روغن کرچک معمولاً شفاف یا زرد کم‌رنگ است مگر این‌که از طریق بو دادن یا جوشیدن حاصل شود که در آن صورت به روغن کرچک سیاه معروف است.

روغن کرچک تا سطح مولکولی یک اسید چرب با زنجیره‌ای طولانی است. بریجیت هیل می‌گوید: «اسیدهای چرب پروتئین‌ها و مواد مغذی ضروری را برای فولیکول‌های مو فراهم می‌کنند و از التهاب فولیکول‌های مو جلوگیری می‌کنند.»

جدا از خاصیت ضد التهابی، روغن کرچک دارای چند خاصیت ارزشمند توجه دیگر است. دکتر هیل می‌گوید: «برخی از مزایای استفاده از روغن کرچک شامل افزایش براقی یا درخشش مو، افزایش انعطاف پذیری ساقه مو با پوشاندن ساقه مو و تأمین خواص ضد میکروبی است.»

طریقه استفاده روغن کرچک برای مو-خانومی

آیا روغن کرچک رشد مو را تحریک می‌کند؟

دکتر هیل می‌گوید: «هیچ مطالعه‌ای نشان نمی دهد که روغن کرچک می‌تواند رشد مو را به بیشتر از ۱ سانتی‌متر در ماه را افزایش دهد که استاندارد FDA برای رشد مو است.»  «با این حال، من بیمارانی داشته‌ام که همیشه نتایج متفاوتی داشته‌اند. بعلاوه ۹۰٪ روغن کرچک از اسید چرب اسید ریسینولئیک تشکیل شده است. [این] برای تحریک گیرنده پروستاگلاندین E2 شناخته شده است که می‌تواند منجر به گشاد شدن رگ های خونی شود. هنگامی که این روغن به پوست سر اعمال می‌شود ، افزایش اتساع رگ‌های خونی جریان خون غنی از اکسیژن و مواد مغذی به مرکز فولیکول شما، پاپیلای پوستی یا ریشه مو را افزایش می‌دهد. »

بریجت هیل موافق است که روغن کرچک به طور غیر مستقیم باعث رشد مو می‌شود. «به دلیل مواد مغذی موجود در روغن کرچک از فولیکول مو در برابر مهاجمان سلولی و بافتی محافظت می‌شود که سلامت و نشاط فولیکول مو را از بین می‌برند.»

چگونه باید روغن کرچک را به موها و پوست سرتان بزنید؟

اگرچه روغن کرچک بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد، اما این روغن برای همه منظور نیست. اهمیت تست پچ قبل از استفاده از آن بر روی پوست سر، دوباره مورد توجه قرار می‌گیرد. دکتر هیل می‌گوید: «به مدت یک هفته مقدار کمی از پشت گوش یا بازو را به روغن آغشته کنید و صبر کنید و ببینید آیا به آن واکنش می‌دهید یا نه.»

هنگامی که تشخیص دهید روغن کرچک با پوست سر شما سازگار است بریجیت هیل چند پیشنهاد برای هر نوع مو دارد:

موهای ریز و متوسطِ ​​صاف: روغن کرچک می‌تواند به عنوان یک درمان عمیق برای محافظت از انتهای فیبر موی شما، یعنی ۲-۳ سانتی متر آخر مو، استفاده شود. برای کمک به دور نگه داشتن درهم و برهم کردن از آن به عنوان یک روش درمانی قبل از شامپو استفاده کنید. مطمئن باشید که زیاده روی نکرده‌اید. بیرون شامپو بزنید و به دلخواه حالت دهید. موهای صاف / موج دار متوسط ​​تا ضخیم: برای درمان شدید قبل از استفاده از شامپو کل سر را با روغن بپوشانید. برای نفوذ بیشتر به کوتیکول مو گرما یا بخار اضافه کنید.

موهای فر موج دار و شل: پیشنهاد می‌کنم در ماه‌های گرم و مرطوب تابستان قطرات روغن کرچک را با نرم کننده‌ها مخلوط کنید و استفاده کنید. موی پیچ خورده تا کاملاً پیچ خورده: من پیشنهاد می‌کنم از روغن کرچک در صورت نیاز در کل رژیم خود، [به عنوان] شست و شو دهنده‌ای قبل از استفاده از شامپو، استفاده کنید یا به عنوان مرطوب کننده هفتگی استفاده کنید. هنگام استفاده از روغن‌های سنگین مانند روغن کرچک، مهم است که یک شامپوی سم زدایی ماهانه مناسب استفاده کنید.

روغن تراپی-خانومی

بهترین نوع روغن کرچک برای استفاده چیست؟

هر دو متخصص مو، روغن کرچک را با فشار سرد توصیه می‌کنند. «روغن کرچک فشرده شده سرد می‌تواند روی ساقه مو استفاده شود. روغن کرچک سیاه فقط باید روی پوست سر استفاده شود. ” اگر روغن کرچک سیاه به موها زده شود، باید از روش آب بندی کوتیکول استفاده شود. هر دو فرم ترکیبات کافی اسید ریسینولئیک را فراهم می‌کند.»

چه زمانی باید از مصرف روغن کرچک خودداری کنید؟

اگر از شوره سر رنج می‌برید بهتر است از استفاده روغن کرچک روی موهای خود خودداری کنید. هر دو متخصص ما می‌گویند این کار می‌تواند شرایط را بدتر کند.

ارسال این مطلب به:

mohammad.javani89@gmail.com

0 Reviews

مطالب مرتبط