روغن بادام شیرین؛ خواص، فواید و کاربرد ها

 روغن بادام شیرین؛ خواص، فواید و کاربرد ها

روغن بادام یکی از انواع طبیعی روغن هایست که در دو نوع روغن بادام شیرین و تلخ موجود است. استفاده از این روغن از زمان های بسیار دور برای رفع مشکلات و امراض پوستی رواج داشته است . هر یک از دو نوع روغن بادام شیرین و روغن بادام تلخ دارای خواص منحصر به فردی هستند . روغن بادام تلخ معمولا به عنوان یک ماده معطر در عطر ها و طعم دهنده ها استفاده می شود. که استفاده خوراکی آن به علت سمی بودن این روغن ، ممکن است باعث مسمومیت و مرگ شود .

حال آنکه روغن بادام شیرین علاوه بر استفاده خوراکی دارای خواص عالی برای سلامت مو و پوست است.روغن بادام به طور کلی دارای مقادیر زیادی از آنتی اکسیدان های ضروری برای حفظ سلامت بدن می باشد . به علاوه این ماده دارای ویتامین E بوده که باعث استفاده روز افزون آن در صنایع مختلف آرایشی شده است . روغن بادام شیرین منبعی غنی از اسید های چرب غیر اشباع ، پروتئین ، پتاسیم و روی است . وجود این مواد معدنی در روغن سبب می شود که یک گزینه عالی برای حفظ سلامت قلب و عروق باشد .

بادام شیرین بومی ناحیه مدیترانه و آسیای شرقی است، ولی به دلیل کاربرد فراوان آن در صنایع بهداشتی امروزه در بسیاری از نقاط جهان کشت می شود .

فواید روغن بادام برای پوست، مو و قلب:

بادام شیرین سرشار از چربی‌های مفید، فیبر، فیتوکمیکال‌ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی است. حدود نیمی از وزن بادام خشک روغن است. برای تهیه روغن بادام شیرین، بادام رسیده را تحت فشار با حداقل حرارت مورد نیاز قرار می‌دهند تا عصاره آن را بگیرند. معمولا روغن بادام را توسط حرارت و گاه مواد شیمیایی تصفیه می‌کنند، در حالی که روغن بادام تصفیه شده تحمل حرارت بیشتری نسبت به روغن بادام تصفیه نشده دارد، اما ممکن است ارزش غذایی کمتری داشته باشد. روغن بادام شیرین با روغن بادام تلخ تفاوت دارد. روغن بادام تلخ را از نوع دیگری از بادام تهیه می‌کنند و باید تصفیه شود تا سموم طبیعی پوسته بادام موجود در آن خارج شود.

ارسال این مطلب به:

zahrafirouzi

0 Reviews

مطالب مرتبط