خواص روغن گلیسیرین پوست مو ناخن ابرو

 خواص روغن گلیسیرین پوست مو ناخن ابرو

روغن گلیسیرین یک گنج چرب بی‌نظیر است که در سراسر دنیا آن را به نام یک محلول طبیعی مراقبت از پوست، ناخن، مو و ابرو می‌شناسند. همانطور که از ظاهر روغن گلیسیرین اصل پیدا است، این روغن ساختار لطیف و ظریفی دارد. پس از ماساژ پوست یا ناخن با روغن گلیسیرین اصل، تعداد زیادی از سلول‌های مرده پوست کنده می‌شوند و ما این تغییر را به صورت روشن شدن رنگ پوست می‌بینیم. ترکیب روغن گلیسیرین با سایر روغن‌های طبیعی و گیاهی، اثرات مثبت آن را روی پوست، مو، ناخن و ابرو چندین برابر می‌کند. روغن کرچک، روغن بادام اصل و ژل آلوئه ورا برای برجسته شدن اثرات مثبت روغن گلیسیرین اصل در این نواحی حساس، مکمل بسیار خوبی هستند. 

روغن گلیسیرین-خانومی

خواص روغن گلیسیرین برای پوست و ناخن

خواص روغن گلیسیرین برای پوست همانند تاثیرات تزریق ژل در لایه‌های زیرین پوست می‌باشد. با این تفاوت که برای استفاده از روغن گلیسیرین نیازی به تحمل درد حاصل از سوزن‌های تیز و بُرنده نیست. با استفاده موضعی از روغن گلیسیرین اصل، آب میانبافتی سلول‌های پوست فراهم می‌شود. دائمی بودن رطوبت روغن گلیسیرین بر روی سطح پوست، شما را از هر کرم آبرسان دیگری بی‌نیاز می‌کند. در صورتی که میزان رطوبت پوست دور ناخن زیاد باشد، ناخن‌ها حالت شکننده و انعطاف پذیر نخواهند داشت. 

جلوگیری از چروکیده شدن پوست و رفع خطوط اخم

بافت نرم و لطیف روغن گلیسیرین به راحتی جذب سلول‌های زنده پوست می‌شود. اسیدهای چرب طبیعی همانند یک روکش محافظ ضخیم، مانع از آسیب رسیدن به سلول‌های زنده پوست می‌شود. در این شرایط، اگر روغن گلیسیرین با سطح پوست تماس پیدا کند، سلول‌های پوستی به راحتی تغییر شکل نمی‌دهند. در واقع، حضور اسیدهای چرب در میان سلول‌های پوست مانع از تغییر فرم آن‌ها می‌شود و خطوط اخم به تدریج از بین می‌روند. 

روشن‌کننده صدف ناخن‌ها و پوست دور آن

ناخن‌های انعطاف پذیر اصلا زیبایی و برازندگی ندارند. حتی اگر بیایم به آن‌ها لاک بزنیم، باز هم زیبا و دوست داشتنی نخواهند بود. مصرف مداوم و موضعی روغن گلیسیرین بر روی صدف ناخن، رنگ‌ آن‌ها را چندین درجه روشن می‌کند. پس از روشن شدن رنگ ناخن‌ها، سلول‌های زیر ناخن به راحتی نفس می‌کشند و عناصر طبیعی همانند ویتامین C و کلسیم را با سرعت زیادی جذب می‌کنند. به همین دلیل است که پس از مصرف روغن گلیسیرین، ناخن‌ها همچون صدف می‌درخشند و مقاومت آن‌ها چندین برابر از حالت قبلی خودشان می‌شود.

روغن گلیسیرین-خانومی

خواص روغن گلیسیرین برای مو و ابرو

روزانه ساعت‌های زیادی را در رفت و آمد هستیم و به موجب این رفت و آمدها، با ذرات مولکولی گرد و غبار زیادی تماس داریم. موهای خوش‌حالت و شاداب همواره جاذب رطوبت هستند. در حین جذب رطوبت توسط تارهای مو، ذرات ریز گرد و غبار و آلودگی هم جذب پوست سر و ناحیه ابرو می‌شوند. پس از مدت نه چندان طولانی، رنگ موهای سر و ابروی‌مان کدر و غیر شفاف می‌شود. در صورتی که از محافظت کننده‌های طبیعی برای حفاظت و نگهداری موها استفاده کنیم، با چنین پیامدهایی مواجه نخواهیم شد. از خاصیت ضدباکتری روغن گلیسیرین اصل می‌توان برای تثبیت سلامتی کامل مو و ابرو استفاده کنید. 

پر پشت‌کننده ابروها

ابروهای کم‌پشت یکی از بدترین حالت‌هایی است که خانم‌ها از آن متنفراند. ایروهای پرپشت و طبیعی، آن چیزی است که همه ‌خانم‌ها می‌خواهند در زیبایی چهره‌ی خود داشته باشند. اگر روغن گلیسیرین را با روغن بادام تلخ اصل مخلوط کنید، موهای ابرو با سرعت زیادی رشد می‌کنند و می‌توانید از زیبایی اغواکننده‌ی خود حظ کنید. 

لطیف‌ کننده موهای خشک و زبر

در گذشته که شامپوهای متنوعی وجود نداشت، از روغن گلیسیرین برای نرمی و لطافت موها استفاده می‌کردند. نرمی و لطافتی موها چیزی نیست که به راحتی بتوانید آن را بدست آورید. بعضی از کارشناسان پوست و مو، استفاده از شامپوهای مولتی ویتامین را بهترین راه می‌دانند. اما در نظر داشته باشید با شستشوی مداوم موها از مقدار املاح معدنی و عناصر طبیعی فولیکول‌های مو کاسته می‌شود. در این شرایط، با وارد شدن کوچک‌ترین آسیب یا ضربه فیزیکی به موها، تعداد زیادی از آن‌ها در اثر ریزش از پوست سر و پیاز مو کنده می‌شوند. در صورتی که از روغن گلیسیرین برای ماساژ دادن موها استفاده کنید، حالت ناصاف موهای شکننده به حالت طبیعی خود باز می‌گردد. بدون اینکه اثرات منفی از خود بر روی تارهای مو برجای بگذارد. 

حفظ آرایش طبیعی ابروها

بارها پیش آمده است که ابروها را آرایش می‌کنیم، اما باز هم آن چیزی را که مد نظر داریم، در ظاهرمان برجسته نمی‌شود. دلیل برجسته نشدن آرایش ابروهای‌مان، عدم ماندگاری ظاهر آراسته‌ی آن‌ها است. یعنی ذرات رنگ ‌دهنده مدادها و ابروهای آرایشی روی موهای ابرو و پوست این ناحیه، ماندگاری طولانی مدتی ندارند. خاصیت چسبندگی گلیسیرین برای افزایش ماندگاری محصولات آرایشی بر روی پوست و مو به حفظ آرایش طبیعی افراد کمک می‌کند. ترکیب ویتامین E و گلاب به همراه گلیسیرین، ماندگاری آرایش را چندین برابر می‌کند. مزیت استفاده از گلیسیرین در این محلول فیکساتور، بی‌ضرر بودن آن است. یعنی مصرف مداوم گلیسیرین موجب ایجاد فرورفتگی‌هایی در پوست نخواهد شد. 

ارسال این مطلب به:

zahrafirouzi

0 Reviews

مطالب مرتبط