مراقبت از مو

علت شوره سر چیست؟ راه های درمان شوره سر

شوره سر (Dandruff) یک عارضه طبیعی است که ممکن است شما هم دچار آن باشید. برخلاف تصور عوام، شوره سر تنها به دلیل بهداشت پایین رخ نمی‌دهد بلکه عوامل زیاد دیگری در کنار شست و شوی غلط موها وجود دارد که سبب بوجود آمدن شوره سر می‌شود. شوره سر سلامتی شما را تهدید نمی‌کند اما ظاهری ناخوشایند به موهای شما می‌بخشد که ممکن است برایتان آزار دهنده باشد. در ادامه به بررسی ماهیت و انواع شوره سر، مهم‌ترین عوامل شناخته شده در ایجاد شوره سر و راه‌های درمان خانگی شوره سر را برایتان توضیح داده‌ایم.

شوره مو سر

فهرست مطالب

شوره سر چیست؟

شوره مو سر یک امر طبیعی است که در اثر روند طبیعی بدن رخ می‌دهد تنها در برخی مواقع با خارش همراه می‌شود که می‌تواند به دلیل خشکی پوست سر یا حساسیت باشد در غیر این صورت شوره عموما بجز ظاهر ناخوشایند، مشکل حادی برایتان ایجاد نمی‌کند.

در واقع شوره پوسته‌های ریز و سفید رنگی است که در کف سر و بین ریشه مو دیده می‌شوند. این پوسته‌ها در اثر تجدید سلول‌های پوست سر ایجاد می‌شوند که باید به وسیله شست و شو از بین بروند. هرچند هنوز علت شوره سر به صورت دقیق برای کسی مشخص نشده است اما راه‌های زیادی برای تعدیل و از بین بردن شوره سر وجود دارد که بعدتر به آن‌ها خواهیم پرداخت.

علائم شوره سر

شوره سر همیشه به صورت پوسته‌های سفید روی دیده نمی‌شود. بلکه دارای علائم مشخصی است که ممکن است در برخی مواقع شدید یا خفیف باشد. علائم و نشانه‌های شوره سر به شرح زیر است؛

  • خارش پوست کف سر
  • دانه‌های ریز و درشت روی شانه و بین ریشه مو
  • برجستگی‌های زرد و نارنجی در امتداد خط مو
  • پوسته‌های چرب یا خشک روی پوست سر

علائم شوره سر

انواع شوره سر

به صورت کلی شوره سر به چند دسته تقسیم می‌شود که هرکدام بسته به نوع خود، درمان متفاوتی دارد. برخی از این انواع شوره ناشی از بیماری‌های پوستی هستند و برخی دیگر به دلیل عوامل طبیعی رخ می‌دهند. در ادامه به بررسی عمده‌ترین تقسیم بندی‌های شوره سر می‌پردازیم.

شوره سر نوزادان

یکی از شایع‌ترین دلایل ایجاد شوره و پوسته‌هایی که روی سر نوزادان دیده می‌شود، اختلال بی‌خطر و هورمونی است که به دلیل انتقال برخی هورمون‌ها از جفت به جنین ایجاد شده و به مرور زمان برطرف خواهد شد. دلایل دیگری نظیر نشستن درست شامپو از روی سر، اگزما، خشکی پوست و برخی قارچ‌های طبیعی هم دلیل ایجاد این عارضه باشند. درمان خانگی شوره سر نوزادان امکان پذیر است اما بهتر است برای تشخیص درست از یک پزشک متخصص کمک بگیرید تا پوست سر نوزاد با درمان اشتباه دچار آسیب نشود.

شوره سر خشک

در صورت خشک بودن پوست کف سر ممکن است شوره بوجود بیاید. شوره‌های ناشی از خشکی پوست سر در فصول سرد که هوا خشک است و افرادی که سر خود را با آب داغ می‌شویند شایع‌تر است. این نوع شوره به رنگ سفید است و به راحتی از کف سر جدا می شود و بر روی شانه یا لابلای موها می‌ریزد. درمان شوره سر خشک با تغییر رفتار و استفاده از شامپوها و اسکراب‌های کف سر به راحتی قابل درمان است.

شوره سر پوست خشک

شوره سر چرب

افرادی که دارای پوست سر چرب هستند هم در معرض شوره قرار دارند. این شوره ها ممکن است به دلیل تجمع بیش از حد چربی و آلودگی بین موها و ترشح بیش از حد سبوم و روغن از اطراف فولیکول مو باشد. رنگ این نوع شوره، به زردی متمایل است و معمولا از کف سر به سختی جدا می شود. شوره سر چرب در صورت عدم درمان به موقع می‌تواند باعث ریزش مو شدید در فرد مبتلا شود.

شوره سر پوست چرب

شوره سر قارچی

مالاسزیا نوعی قارچ است که به صورت طبیعی روی پوست حیوانات و انسان یافت می‌شود. مالاسزیا از چربی پوست تغذیه می‌کند و در صورتی که روی پوست سر قرار بگیرد، می‌تواند باعث ایجاد شوره شود. هرچند به صورت کلی این قارچ مشکل‌زا نیست، اما در برخی افراد با شرایط خاص می‌تواند سبب تحریک پوست شده و باعث بروز حساسیت شود. برای درمان مالاسزیا می‌توانید از روغن درخت چای استفاده کنید.

شوره سر قارچی

شوره سر مرتبط با بیماری‌های پوستی

در کنار سه مورد ذکر شده قبلی، عوامل دیگری نظیر بیماری‌های زمینه‌ای پوستی مانند اگزما و پسوریازیس هم می‌تواند باعث بوجود آمدن شوره سر شود. در اینگونه موارد بهتر است که حتما با مشورت پزشک به سراغ درمان شوره سر بروید و از درمان‌های خانگی بپرهیزید. چرا که در برخی موارد ممکن است این مشکل تجدید شود یا دوره درمان را طولانی و سخت‌تر کند.

پسوریاسیس

یکی از مواردی که با شوره سر اشتباه گرفته می‌شود، پسوریاسیس در پوست سر است. پسوریاسیس ک بیماری مزمن پوستی است که سبب ایجاد پوسته‌های فلس مانند مانند شوره روی پوست می‌شود. اگر پسوریاسیس خفیف باشد حالت ریز و پودری دارد اما در صورت شدید بودن فلس‌های قرمز و دردناک روی پوست ایجاد می‌کند. این بیماری بر خلاف شوره درمان خانگی حتمی ندارد و درمان آن باید حتما زیر نظر پزشک و با دارو انجام شود.

شوره سر پسوریازیس

درماتیت سبورئیک یا اگزمای سبورئیک

درماتیت سبورئیک یک نوع التهاب پوست است که در نقاطی که دارای غدد ترشح کننده چربی هستند رخ می‌دهد. شوره سر می‌تواند نوع خفیفی از این عارضه هم باشد. این نوع شوره تنها در موی سر دیده نمی‌شود، بلکه در پشت گوش، ابروها و دیگر قسمت‌های پوشیده از مو در سطح بدن ممکن است مشاهده شود. علائم این اگزما در بزرگسالان شامل قرمزی، چربی و پوسته‌های ریز در نواحی درگیر با این عارضه است. پوسته‌های درماتیت سبوریک عموما به رنگ زرد یا قرمز هستند.

درماتیت سبوریک

شوره سر به چه دلایلی ایجاد می‌شود؟

شوره، پوسته‌های ناشی از پوسته‌ریزی بیش از حد پوست سر است. وقتی این پوسته ریزی به دلایلی که در ادامه توضیح می‌دهیم بیشتر از معمول باشد، شوره ایجاد می‌شود. اما اصلی‌ترین دلایل ایجاد شوره سر چیست؟ برخی افراد معتقدند که شوره در اثر خشکی پوست سر و یا کثیفی آن ایجاد می‌شود. در صورتی که این دو مورد ذکر شده تنها تجدید کننده شوره سر هستند و در ایجاد آن نقش اساسی ندارند. در ادامه مهم‌ترین عوامل شناخته شده در ایجاد شوره سر را معرفی می‌کنیم.

  • عدم تعادل هورمون‌ها
  • تغذیه نامناسب
  • چربی بیش از اندازه پوست کف سر
  • استرس و اضطراب زیاد
  • عفونت قارچی کف سر
  • هوای محیط نامناسب
  • برس نکشیدن به اندازه کافی
  • عدم استفاده کافی از شامپو
  • مصرف بیش از اندازه اسپری و ژل‌های نامناسب مو

شدت شوره سر

چه افرادی بیشتر مستعد شوره سر هستند؟

همانطور که در قبل اشاره کردیم، شوره پیک عارضه طبیعی است که عوامل تجدید کننده زیادی دارد. استرس و تغییرات هورمونی از اصلی‌ترین تشدید کننده‌های شوره سر هستند. اما آمارهای زیادی وجود دارد که مشخص می‌کند بیشترین افرادی که به شوره سر مبتلا می‌شوند حداقل در یکی از گروهبندی‌های زیر هستند.

شوره سر کودکان

نوجوانان

طبق تحقیقات 23andMe شوره سر در میان آقایان و افراد بین 10 تا 20 سال بسیار شایع است و 40درصد افراد بالای 30 سال هم با این عارضه درگیر هستند. این موضوع به این معنی نیست که افراد میانسال یا مسن دچار آن نمی شوند، بلکه نشان می‌دهد مبتلایان شوره سر اکثرا جوان هستند. این موضوع ممکن است به دلیل تغییرات هورمونی باشد که در این بازه سنی رخ می‌دهد. درمان شوره سر در سن بلوغ امری آسان است که با شست‌و‌شوی روزانه مو و تغذیه مناسب امکان پذیر است.

مردان

شوره سر در مردان بیشتر از زنان شایع است چرا که مردان سلول‌های چربی بزرگتری در کف سر دارند و همین موضوع باعث تولید چربی بیشتر در کف سر و در نتیجه ایجاد سبوره و شوره می‌شود. همچنین در معرض آفتاب بودن پوست سر و آفتاب سوختگی در پوست سر هم می‌تواند تشدید کننده شوره در آقایان باشد.

شوره سر آقایان

افرادی که رژیم ناصحیح می گیرند

کمبود مواد غذایی ضروری باعث ایجاد شوره سر می شود. رژیم‌های سنگین و کمبود ویتامین‌های گروه B و روی از عواملی است که سبب کاهش سلامت پوست و افزایش ریسک ابتلا به شوره سر می‌شود. بنابراین در افرادی که از روش‌های غیر اصولی برای رژیم لاغری استفاده می‌کنند، احتمال ایجاد این مشکل بیشتر می‌شود. به همین خاطر برایتان مقاله 5 ماده غذایی مضر برای پوست و مو را حاضر کرده‌ایم که به شما کمک می‌کند که در حین رژیم به پوست و موی خود آسیب نزنید.

شوره سر چه عوارضی دارد؟

هرچند شوره سر بخاطر شیوع زیاد ممکن است برای برخی افراد جدی نباشد، اما عوارض شوره سر از مواردی است که باید آن‌ها را بشناسید. شوره سر به هر دلیلی که به وجود آمده باشد آلوده است و باید حتما درمان شود چراکه درمان نشدن آن می‌تواند سبب بوجود آمدن حساسیت یا مشکلاتی برای فرد مبتلا شود. به همین خاطر در ادامه این بخش به مشکلاتی که شوره سر ممکن است برایتان ایجاد کند پرداخته‌ایم.

عفونت چشم ناشی از شوره سر

عفونت چشم دارای علائمی نظیر خارش، قرمزی و التهاب چشم است که در فرد دارای شوره سر می‌تواند به دلیل ورود آلودگی و چربی از طریق شوره به چشم ایجاد شود. این انتقال آلودگی ممکن است از راه تماس دست آلوده به شوره با چشم یا تماس چشم با بالش آلوده به شوره سر اتفاق بیوفتد.

ارتباط شوره سر و عفونت چشم

آکنه و جوش ناشی از شوره سر

همانطور که اشاره کردیم شوره، پوسته‌های ریز و آلوده کف سر است. در صورتی که این شوره‌ها با پوست صورت در تماس باشند می‌توانند سبب انسداد منافذ پوست شده و ایجاد جوش و آکنه نماید. این عارضه در افرادی که دارای پوست‌های چرب و مستعد آکنه هستند شدیدتر است.

ارتباط شوره مو و جوش صورت

شوره سر و ریزش مو

شاید بپرسید که آیا شوره سر باعث ریزش مو می‌شود؟ در پاسخ این سوال گفت از آنجا که شوره سر در برخی مواقع می‌تواند همراه با خارش باشد و در اثر این خارش ممتد مو، پوست کف سر ملتهب شده و فولیکول مو دچار آسیب خواهد شد. به همین خاطر بهتر است اگر به شوره سر مبتلا هستید حتما در مراحل اولیه آن را درمان نمایید.

آیا شوره سر باعث ریزش مو می‌شود؟

روش‌های درمان شوره سر

شست‌وشوی منظم موها برای رفع شوره سر با شامپوهای ملایم روزانه متناسب با نوع مو یکی از آسان ترین درمان‌های شوره سر است و به شما کمک می‌کند به مرور از شر شوره‌ها خلاص شوید. اما ابتدا باید مقاله راهنمای انتخاب بهترین شامپو برای انواع مو را بخوانید تا بهترین و مناسب‌ترین شامپو را برای موی خود انتخاب کنید. اگر شامپوهای روزانه ملایم مشکل را برطرف نکرد باید به دنبال شامپوهای درمانی مخصوص بروید. در ادامه به بررسی روش‌های خانگی و دارویی برای درمان شوره سر می‌پردازیم.

روش‌های درمان شوره سر

روش‌های درمان خانگی و طبیعی شوره سر

برای پیشگیری و درمان شوره سر روش‌های خانگی زیادی مانند درمان شوره با اسپند وجود دارد که بسیار موثر هستند. هرچند شامپوهای ضد شوره زیادی در بازار وجود دارد و می‌توانید در صورت تمایل از آن‌ها برای درمان شوره سر خود استفاده کنید و از جمله بهترین راهکارهای رفع شوره سر محسوب می‌شوند.

در ادامه ابتدا درمان‌های طبیعی و خانگی شوره را معرفی می‌کنیم و سپس به تمام راهکارهای جلوگیری از شور زدن سر و انواع روش‌های درمان آن می‌پردازیم.

1- درمان شوره سر با روغن درخت چای

روغن درخت چای (Tea Tree) برای تنظیم ترشح چربی پوست مورد استفاده قرار می‌گیرد. این روغن دارای خواص ضدمیکروبی و ضدالتهابی است که به کاهش علائم شوره‌های ناشی از قارچ و درماتیک سبورئیک کمک شایانی می‌کند. توجه داشته باشید که روغن درخت چای برای افراد دارای پوست حساس ممکن است باعث ایجاد حساسیت شود.

 برای درمان شوره ­سر با روغن درخت چای می‌توانید پوست سر و ریشه مو را نیم ساعت قبل حمام با این روغن ماساژ دهید و سپس بشویید.

درمان شوره ­سر با روغن درخت چای

2- درمان شوره سر با روغن نارگیل

در مقاله روغن تراپی مو گفتیم که روغن نارگیل یکی از درمان کننده‌های برتر خشکی پوست است و به همین دلیل می‌تواند در درمان شوره‌های ناشی از خشکی پوست سر بسیار موثر عمل کند. روغن نارگیل به بهبود آبرسانی پوست و جلوگیری از شوره سر و خشکی پوست کف سر کمک کرده و اگزماهایی که شوره سر را تجدید می‌کنند را هم التیام می‌بخشد.

از بین بردن شوره سر با روغن نارگیل

3- درمان شوره سر با آلوئه‌ورا

آلوئه‌ورا گیاهی پرخاصیت با آبرسانی بالاست که در اغلب محصولات آرایشی و بهداشتی به منظور آبرسانی و ترمیم مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای کاهش شوره و تسکین خارش ناشی از پسوریاسیس و خشکی در پوست سر می‌توانید از ژل آلوئه‌ورا استفاده کرده و التهاب ناشی از خارش پوست کف سر را هم التیام ببخشید.

آلوئه ورا برای شوره سر

4- رفع شوره سر با سرکه سیب

سرکه سیب یکی از روش‌های طبیعی و شناخته شده برای درمان شوره سر چرب است و این قابلیت را دارد که ph و چربی پوست را تنظیم و متعادل کرده و از رشد قارچ و باکتری جلوگیری می‌کند. برای از بین بردن شوره سر با سرکه سیب، چند قاشق سرکه سیب را با شامپو مخلوط کرده و مو را با آن بشویید یا مقدار مساوی آب و سرکه سیب را مخلوط کرده و قبل حمام به کف سر بزنید و بعد 15 دقیقه بشویید.

درمان شوره ­سر با سرکه سیب

5- درمان شوره سر با جوش شیرین

جوش شیرین یک ماده ضد قارچ و لایه بردار ملایم است که کاربردهای زیادی دارد و به راحتی در دسترس قراردارد. برای رفع شوره سر با جوش شیرین می‌توانید آن را به صورت مستقیم روی موی خیس ماساژ دهید و سپس بشویید.

درمان شوره سر با جوش شیرین

6- کاهش شوره سر با آبلیمو

آبلیمو حاوی اسید سیتریک است که به مقابله با شوره سر می‌پردازد و با تنظیم ph پوست سر محیط مناسب رشد قارچ‌های تولید کننده شوره را از بین برده و به مرور شوره سر را به طور کامل ریشه کن می‌کند. برای درمان شوره سر با آبلیمو می‌توانید آبلیمو را (ترجیحا با تفاله) به کف سر و ریشه مو بزنید و ماساژ دهید تا کاملا جذب پوست شود و پوسته‎‌های اضافی را جمع کند. سپس مو را به صورت کامل آبکشی نمایید.

درمان شوره سر با آبلیمو

7- کاهش شوره سر با نمک

نمک یک ماده ضد قارچ قوی است که می‌توانید از آن برای رفع قارچ در سطح پوست استفاده کنید. از بین بردن شوره سر با نمک هم یک راه حل پرطرفدار است و چند روش مختلف دارد که در ادامه به توضیح آن‌ها می‌پردازیم.

  • روش اول

سه قاشق غذا خوری نمک را داخل آب حل کنید سپس 5 تا 10 دقیقه ریشه مو و پوست کف سر خود را با این آب ماساژ داده و سپس بشویید. همچنین می‌توانید نمک را مستقیما به شامپو اضافه کرده و در طولانی مدت مصرف کنید.

  • روش دوم

با استفاده از نمک دان نمک را روی پوست سر خود بریزید و با دست نم دار پوست کف سر را ماساژ دهید. این کار برای پوست سر مانند اسکراب عمل می‌کند و علاوه بر باز کردن منافذ پوست و از بین بردن پوسته‌های اضافی پوست کف سر به جذب رطوبت اضافی و کنترل چربی هم کمک زیادی می‌کند.

  • روش سوم

یک قاشق غذا خوری آب یا ژل آلوئه‌ورا را به سه قاشق نمک اضافه کنید تا یک خمیر نمکی بدست بیاورید، سپس این خمیر را بین ریشه‌های مو حدود 10 دقیقه ماساژ داده و سپس بشویید.

از بین بردن شوره سر با نمک

8- از بین بردن شوره سر با ماست

برای شوره‌های موی چرب معمولا پیشنهاد می‌شود از شامپوهای مخصوص استفاده کنید، اما ماست یک ماسک موی عالی برای از بین بردن شوره سر است. شما می‌توانید مقداری ماست را روی پوست سر ماساژ دهید و پس از 20 دقیقه بشویید.

9- روش‌های درمان دارویی شوره سر

اگر با استفاده از درمان‌های طبیعی به نتیجه نرسیدید، شاید زمانش رسیده که از داروهای قوی‌تر و شیمیایی استفاده کنید که از درمان‌های سریع شوره سر هستند. البته برای استفاده از این داروها و  محصولات باید حتما نوع شوره سر خود را بشناسید تا درمان درست را انتخاب کنید.

امگا 3

امگا 3 (Omega-3) یک اسید چرب مفید برای بدن به خصوص پوست است و در صورت کمبود امگا 3 پوست دچار خشکی خواهد شد. امگا3 را می‌توانید از طریق کپسول‌های دارویی یا غذاهایی نظیر ماهی، دانه چیا، گردو و گیاه کتان تامین کنید.

امگا 3 برای شوره سر

لیسترین

لیسترین یک دهانشویه عالی است و کمتر کسی از تاثیر آن بر شوره سر آگاه است. لیسترین یک ماده ضدعفونی کننده با چهار مولفه منتول، تیمول، اکالیپتول و متیل سالیسیلات است که به از بین بردن عفونت‌های ویروسی و قارچی کمک می‌کند. شما می‌توانید برای درمان شوره با دهانشویه یک تکه پنبه را در لیسترین خیس کنید و روی پوست سر خود ماساژ دهید و سسپس با شامپوی ملایم بشویید. این کار را دوبار در هفته تکرار کنید.

درمان شوره سر با دهانشویه

آسپرین

آسپرین حاوی اسید سالیسیلیک است که در اکثر شامپوهای ضدشوره استفاده می‌شود. این ماده در درمان شوره سر و درماتیت سبورئیک بسیار موثر عمل می‌کند. می‌توانید آسپرین را له کرده و به شامپو اضافه کنید.

درمان خانگی شوره سر با آسپرین

چگونه می‌توان از شوره زدن سر جلوگیری کرد؟

تا اینجای مطلب توضیح دادیم که شوره سر یک دلیل قطعی ندارد، اما با رعایت چند نکته ساده و بهداشت، می‌توانید از ایجاد آن جلوگیری کنید یا در همان ابتدای کار آن را درمان کنید. در ادامه چند رفتار مهم که در جلوگیری از شوره سر موثر است را برایتان شرح می‌دهیم.

با شانه زدن موها

شانه زدن برای کاهش شوره سر اگر ملایم و به صورت متداوم انجام شود، سلول‌های مرده پوست و چربی‌ها را از کف سر می‌زداید و به واسطه از بین بردن سلول‌های مرده پوست احتمال ابتلا به شوره سر را کاهش می‌دهد.

کنترل شوره سر با شانه زدن مو

با کنترل استرس

استرس یکی از مهم‌ترین عوامل تاثیرگذار بر بدن است و می‌تواند آسیب‌های مختلفی به بدن و ظاهر آن وارد کند. یکی از این آسیب‌ها شوره سر است. کاهش استرس در درمان شوره سر تاثیر مثبت زیادی دارد. برای این کاهش استرس می‌توانید از مدیتیشن و یا دمنوش‌های طبیعی آرامش بخش استفاده کنید.

شامپوهای مناسب شوره سر

شامپوی مناسب و نحوه صحیح شستشوی سر یکی از راه حل‌های رایج درمان شوره سر است. اما لازم است که حتما در انتخاب شامپو دقت کنید تا نتیجه مطلوب بگیرید. چرا که استفاده از شامپوهای نا متناسب با نیاز مو به بافت مو آسیب می‌رساند و ممکن است باعث مشکلات دیگر و تجدید شوره سر شود. در ادامه به معرفی چند شامپو ضد شوره ایرانی و خارجی می‌پردازیم.


خرید شامپو با بهترین قیمت از فروشگاه اینترنتی خانومی


شامپوهای ضد شوره حاوی ترکیبات متفاوتی هستند، برای مثال شامپوهای حاوی اسید سالیسیلیک به از بین بردن پوسته‌های سر کمک می‌کنند، شامپوهای حاوی سلنیوم سولفید ضدقارچ هستند و شامپوهای حاوی فلوسینولون حاوی رتیکواستروئید هستند که به کنترل خارش، پوسته پوسته شدن و تحریک پوست کمک می‌کنند.

شامپوهای مناسب شوره سر

شامپو ضد شوره پروبیوتیک موهای خشک سریتا

شامپو احیا کننده پروبیوتیک سریتا بهترین شامپو ضد شوره برای موهای خشک است دارای فرم جدید زینک پیریتیون است که یک ضد شوره قوی و شناخته شده است. این شامپو با رطوبت رسانی موثر به التیام خارش پوست کمک شایانی کرده و با لایه برداری و پاکسازی پوست، شوره‌ها را از بین می‌برد.

شامپو ضد شوره سریتا

خرید شامپو ضد شوره پروبیوتیک موهای خشک سریتا

شامپو ضد شوره و مرطوب کننده انواع مو 2در1 میل هد اند شولدر

شامپو ضدشوره هد اند شولدرز دارای فرمولاسیونی بر پایه هیدرازینک دارد و با خاصیت 100% ضدشوره خود برای رفع پوسته‌های سر بسیار موثر عمل می‌کند. شامپو ضدشوره Classic Care به پاکسازی پوست سر پرداخته و با دارا بودن مواد موثر در آبرسانی و لایه برداری پوست کف سر منشا شوره سر را از بین می‌برد و از بروز مجدد آن هم جلوگیری می‌نماید.

شامپو ضد شوره و مرطوب کننده مو 2در1 هد اند شولدر

خرید شامپو ضد شوره هد اند شولدر

کرم پوست سر دارای شوره فولیکا

کرم ضد شوره مو فوليکا محصولی موثر دارای عصاره رزماری و گیاه سابال موثر در کاهش و درمان شوره سر چرب و خشک است. این کرم ضد شوره از تکثیر میکروب‌ها جلوگیری کرده و پوسته ریزی کف سر را تا حد زیادی کنترل می‌کند. کرم ضد شوره مو فوليکا التهابات پوست سر از جمله قرمزی، سوزش و خارش را کاهش داده و تاثیر زیادی در کاهش درماتیت سبورئیک و پسوریازیس پوست سر و درمان شوره سر بعد از کراتین خواهد داشت.

کرم پوست سر دارای شوره فولیکا

خرید کرم پوست سر دارای شوره فولیکا

کلام آخر

شوره سر یک عارضه طبیعی است و دلیل قطعی ایجاد آن عدم بهداشت نیست. شستن سر با آب داغ، خشکی پوست سر، چربی بیش از حد پوست کف سر و استرس از اصلی‌ترین دلایل ایجاد شوره هستند. شوره سر با شانه زدن متداوم و ملایم می‌تواند به حداقل برسد. اما برخی بیماری‌های زمینه‌ای و قارچ‌ها هم می‌توانند با شوره اشتباه گرفته شوند که در این موارد بهتر است برای درمان از پزشک کمک بگیرید. آیا شما هم به شوره سر مبتلا هستید؟ برای درمان آن از چه روشی کمک گرفته‌اید؟ تجربیات خود را با ما در میان بگذارید.

 

سوالات متداول

آیا شوره سر درمان قطعی دارد؟

شوره سر یک اتفاق طبیعی در بدن است و روش‌های زیادی برای کنترل و به حداقل رساندن آن وجود دارد؛ مانند استفاده از شامپوهای ضد شوره و کنترل کننده چربی سر، دو تا سه بار در هفته. روش‌های دیگر را می‌توانید در این مقاله ببینید.

برای درمان شوره سر چه زمانی به پزشک مراجعه کنیم؟

در صورتی که شوره سر همراه با عارضه‌هایی نظیر حساسیت، قرمزی پوست و درد باشد، باید حتما توسط پزشک درمان شود. چراکه هر درمان خودسرانه‌ای ممکن است باعث تشدید حساسیت پوست شود.

درمان شوره سر چه مدتی طول می‌کشد؟

درمان شوره سر بسته به شدت و دلیل آن مدت زمان متفاوتی نیاز دارد اما درمان‌های خانگی و دارویی توضیح داده شده در این مقاله شوره سر را تا حد زیادی پس از یک یا دو بار استفاده تعدیل می‌کند.

به این مطلب چه امتیازی می‌دهید؟

میانگین امتیارها: 0 / 5. مجموع آرا: 0

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا