آرایش چشم

قبل و بعد از کاشت مژه انجام این مراقبت ها ضروری است

مژه‌ها نقش مهمی در جذابیت چهره ما و درنتیجه بالا رفتن اعتماد به نفس‌مان دارند. به همین دلیل امروزه کاشت مژه به یکی از کارهای پرطرفدار در آرایش صورت تبدیل شده است. مژه‌ علاوه بر تأثیری که روی زیبایی صورت دارد، محافظ چشم‌ها هم است و از سطح ظریف و حساس آن در برابر گرد و غبار محافظت می‌کند. اگر به‌طور ذاتی مژه‌های کم‌پشتی دارید و از استفاده‌ مداوم ریمل و مژه مصنوعی خسته شده‌اید یا به هر دلیل دیگری از جمله شرایط پزشکی مدام به‌دنبال محصولات تقویت مژه می‌گردید، قطعا کاشت مژه یکی از کارآمدترین راه‌ حل‌هایی خواهد بود که به آن فکر می‌کنید. اما تصور نکنید همه چیز با انجام این کار تمام می‌شود! مراقبت‌های بعد از کاشت مژه و حتی قبل از انجام این کار بسیار ضروری است که رعایت نکردن آنها در نهایت منجر به ریزش مژه‌ها خواهد شد.

مراقبت بعد از کاشت مژه با رعایت چند نکته ضروری

تفاوت کاشت مژه با اکستنشن مژه چیست؟

کاشت مژه به روشی گفته می‌شود که در آن مو را از یک قسمت بدن که دارای ویژگی‌های مشابه با مژه است (معمولاً پشت سر) به ناحیه مژه (پلک بالا یا پایین) انتقال می‌دهند. اما روش‌های دیگری هم برای پرپشت نشان دادن مژه ازجمله لیفت مژه و اکستنشن مژه نیز وجود دارد که احتمالاً به گوشتان خورده‌اند. اکستنشن با تارهایی از ترکیبات مصنوعی از جنس مو ساخته و بین مژه‌ها با چسب مخصوص چسبانده می‌شود اما در کاشت مژه، از موی طبیعی کمک می‌گیرند.

کاشت و اکستنشن، هر دو به مراقبت‌های قبل و بعد از کاشت مژه احتیاج دارند اما تجربه نشان داده است که با کاشت می‌توانید مژه‌های پرتر و بلندتر و ظاهر طبیعی‌تری داشته باشید. همچنین نتایج کاشت مژه دائمی‌تر است زیرا درواقع نوعی پیوند مو به‌حساب می‌آید.

برای مثال اگر در این جراحی از موی پشت سرتان استفاده شده باشد، نتیجه‌ مژه‌های کاشته شده‌ شما به‌اندازه موهای پشت سرتان دائمی است که عموماً مادام‌العمر هستند، مگر اینکه به دلایل نادر در آن‌ها ریزش مو ایجاد شود. البته نتیجه این جراحی نیز مانند هر جراحی دیگری به تبحر و تجربه جراح و شرایط پوستی شما بستگی دارد.

✨ پیشنهاد مطالعه: تقویت مژه و ابرو با بهترین محصولات و راهکارهای طبیعی

کاشت مژه چطور انجام می‌شود؟

جراح در این روش، ناحیه‌ای از پوست سر یا هر قسمت دیگر بدن که مژه‌ها از آن گرفته شده است (ناحیه‌ اهداکننده‌ مو) را با یک بی‌حس‌ کننده موضعی بی‌حس می‌کند و پس از برداشتن آن، محل را بخیه می‌زند. سپس ناحیه مژه بی‌حس می‌شود و موهای برداشته‌ شده یکی یکی به این ناحیه انتقال داده می‌شوند. این فرآیند ممکن است حدود 4-2 ساعت طول بکشد.

کاشت مژه و مراقبت های بعد از آن

نکات و مراقبت های قبل از کاشت مژه

ممکن است با شنیدن عبارت عمل جراحی، کمی راجع به فرآیند آن نگران شوید اما متخصصان کاشت مژه این اطمینان را به متقاضیان می‌دهند که فرآیند این جراحی شامل انتقال مو از یک قسمت بدن به ناحیه مژه است و آن‌طور که به‌نظر می‌رسد هم ترسناک و سخت نیست. به‌طور کلی اگر هیچ‌گونه عارضه‌ جدی پزشکی ندارید، می‌توانید جراحی کاشت مژه را انجام دهید اما حتماً با پزشک خود مشورت و ریسک‌های آن را بررسی کنید و او را در جریان تمامی شرایط پزشکی‌تان قرار دهید.

بهتر است یک هفته قبل از جراحی، از قرص ویتامین B و E و داروهای ضد التهاب استفاده نکنید و از مصرف سیگار و نوشیدن الکل خودداری نمایید. همچنین شب قبل از تاریخ عمل، بعد از نیمه‌های شب غذا میل نکنید و در روز جراحی، موهای خود را با شامپو شستشو دهید. پیشنهاد می‌شود در روز جراحی، لباس راحت به تن داشته باشید و از یک آشنا درخواست کنید تا شما را همراهی کند.

✨ پیشنهاد مطالعه: انواع کاشت مژه و مراقبت‌های بعد از آن

نکات و مراقبت های بعد از کاشت مژه

مراقبت‌های بعد از کاشت مژه در میزان موفقیت‌آمیز بودن جراحی تأثیر بسزایی دارد. بنابراین سعی کنید از تمامی دستورالعمل‌های جراح در رابطه با نحوه شستشوی مژه، فشار و حرارت آب و لوازم برقی پیروی نمایید؛ زیرا نکاتی که به شما گوشزد می‌شود، بر اساس دلایل ریزش مژه یا کم‌ پشت بودن آن و مژه‌ ایده‌آلی که در ذهن دارید برای شما برنامه‌ریزی شده است.

پس از انجام کاشت مژه، ناحیه‌ اهدا کننده‌ مو، معمولاً در عرض چند روز ترمیم می‌شود و می‌‎بایست آن را تا 24 ساعت پس از جراحی، خشک و تمیز نگه دارید. همچنین کاملاً طبیعی است که به مدت چند روز یا چند هفته در ناحیه پلک، تورم و کبودی، قرمزی یا احساس خارش داشته باشید.

پوست ناحیه‎ جراحی به‌خصوص نسبت به نور خورشید بسیار حساس می‌شود؛ این حساسیت به این دلیل است که ذرات مو (کروماتوفور) اغلب طی پیوند می‌میرند یا غیرفعال می‌شوند و باید پس از پیوند بهبود پیدا کنند. همچنین پیوندهای جدید هنوز توانایی محافظت از خود در برابر نور خورشید را ندارند. علاوه بر آن باید تا یک ماه پس از جراحی از استخر یا سونا رفتن خودداری نمایید؛ زیرا کلر می‌تواند برای ناحیه‌ حساس کاشت مژه مضر باشد.

برای ریکاوری بعد از کاشت مژه بهتر است حداقل 7 تا 10 روز بعد از جراحی، مرخصی داشته باشید و خوب استراحت کنید. در چند هفته اول در زمان بهبودی، باید تا حد امکان از فعالیت‌های شدید اجتناب نمایید. معمولاً متخصص، شما را در جریان عوارض جانبی احتمالی قرار می‌دهد تا بدانید چگونه آن‌ها را در خانه رفع کنید.

نکات مهم برای مراقبت های بعد از کاشت مژه

مزایا و معایب کاشت مژه

یکی از اتفاقات طبیعی پس از کاشت مژه، ریزش مژه است. معمولاً وقتی افراد برای کاشت یا تقویت مژه به دکتر مراجعه می‌کنند، انتظار ندارند که پس از صرف هزینه و با وجود مراقبت های قبل و بعد کاشت مژه، با ریزش آن‌ مواجه شوند. بنابراین هنگام روبه‌رویی با این صحنه، گمان می‌کنند فرآیند کاشت مژه روی آن‌ها تأثیرگذار نبوده و حتی نتیجه عکس به‌همراه داشته است.

حقیقت این است که موهای کاشته شده اغلب 8-5 روز بعد از عمل همراه با پوسته‌های پلک می‌ریزند. همچنین، باقیمانده‌ موهای کاشته شده نیز بیشترشان طی دو هفته‌ی بعد از جراحی می‌ریزند. این امر باعث می‌شود تا ریشه‌ آن‌ها قوی‌تر شود و ساقه‌های موی جدید طی 4 تا 6 ماه آینده رشد کنند و به رشد خود ادامه دهند. به همین خاطر است که کاشت مژه جزو راه‌حل‌های زمان‌بر اما با نتایج دائمی‌تر از سایر روش‌های تقویت مژه به‌شمار می‌رود.

از آنجایی که موهای کاشته شده در پلک به رشد خود ادامه می‌دهند، باید هر ماه فر شوند تا با فر طبیعی مژه‌های طبیعی خودتان مطابقت داشته باشد. همچنین باید موهای در حال رشد را مرتب کوتاه کنید تا غیرطبیعی به نظر نرسند. بنابراین این روش کاشت، به رسیدگی و توجه به مراقبت های بعد از آن احتیاج دارد تا ریسک این کار به حداقل برسد.

✨ پیشنهاد مطالعه: 4 محصول کاربردی در آرایش مژه

مژه‌ها در روش کاشت در مقایسه با سایر روش‌ها، ماندگاری بیشتری دارند اما به همان نسبت نیازمند زمان استراحت و صبر بیشتری هستند تا به بهترین حالت خود برسند. بنابراین از ظاهر اولیه آن دلسرد نشوید؛ زیرا معمولاً باید حداقل 12 ماه صبر کنید تا نتیجه جراحی به مرحله‌ای برسد که بتوان آن را قضاوت کرد.

کاشت مژه درصورت انتخاب متخصص مجرب معمولاً ایمن بوده اما علاوه بر احتمال عفونت پلک، یکی دیگر از ریسک‌های آن این است که مژه‌ها به سمت داخل و به سمت چشم رشد کنند و منجر به تحریک و زخم قرنیه شوند. به همین دلیل، عده‌ای ترجیح می‌دهند به جای عمل جراحی، از محصولات تقویت کننده مژه بهره ببرند. البته ناگفته نماند که استفاده از این محصولات می‌تواند قبل و بعد از کاشت مژه هم جزو مواردی باشد که استفاده از آن‌ها برای تقویت و مراقبت از مژه لازم است.

کاشت مژه چه مزایا و معایبی دارد؟

محصولات تقویت مژه

اگر نمی‌خواهید ریسک کاشت مو (هرچند کم) را بپذیرید، می‌توانید از محصولات آرایش چشم از جمله ریمل و مژه مصنوعی برای جلوه دادن به چشم‌های خود استفاده کنید. همچنین می‌توانید در کنار آن‌ها از محصولات تقویت کننده مژه نیز کمک بگیرید که خطری برای چشم شما ندارند و در صورتی‌که تصمیم‌تان برای جراحی قطعی است، بعضی از این محصولات برای استفاده پس از کاشت مژه نیز مناسب هستند.

1. ژل تقویت کننده و افزایش دهنده رشد مژه لکسیون

ژل تقویت کننده و افزایش دهنده رشد مژه (لیفت مژه و ابرو) لکسیون، به بازسازی و افزایش ضخامت و حجم مژه‌ها کمک می‌کند. این محصول، حاوی عصاره گیاهان است و پس از یک دوره مصرف اصولی، محصولی منحصربه‌فرد برای مراقبت از مژه و داشتن مژه‌هایی پرپشت و بلند به‌حساب می‌آید.

  • مناسب تقویت مژه و ابرو
  • حاوی انواع ویتامین‌ها و عصاره گیاهان
  • کمک به پرپشتی و افزایش طول مژه
  • محصول فرانسه

ژل رشد مژه لکسیون محصول تقویتی مراقبت از مژه

خرید ژل تقویت کننده و رشد مژه لکسیون

2. محلول تقویت کننده مژه سریتا

محلول تقویت کننده مژه سریتا، یکی از بهترین و بی‌خطرترین راه‌های تقویت مژه به‌شمار می‌رود. این محلول، حاوی ترکیباتی ازجمله شبدر قرمز، نیاسین آمید، ویتامین B7، آلوئه‌ورا و مواد مغذی دیگر برای ریشه و تارهای موی مژه است و رشد مجدد مژه‌ها را به‌همراه دارد. برای استفاده از این محلول می‌بایست ابتدا هرگونه آلودگی را از روی مژه پاک کنید، سپس آن را هر شب به مدت 3 ماه روی محل رویش مژه‌ها بکشید.

  • تقویت‌ کننده مژه
  • استحکام فولیکول مو
  • کمک به حالت‌پذیری مژه‌ها
  • ضد‌ خارش
  • رطوبت‌ رسان

محلول تقویت کننده مژه سریتا برای مراقبت از مژه های کاشته شده

خرید تقویت کننده مژه سریتا

به این مطلب چه امتیازی می‌دهید؟

میانگین امتیارها: 0 / 5. مجموع آرا: 0

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا