برند ها و محصولاتبهداشت و سلامتمراقبت از پوست

چه ترکیباتی در ضدجوش ها استفاده می شوند؟

جوش زدن یکی از معضلات زندگی اکثر جوانان است که نه تنها در زیبایی ظاهر اثر منفی دارد، بلکه از نظر روانی فرد را بسیار آزرده می‌کند. خانومی به جهت بالا بردن سطح آگاهی افراد، مطالب زیادی در مورد “آنواع جوش” و “گام به گام تا درمان جوش” و بسیاری از موضوعات مرتبط برای رهایی از جوش و معرفی محصولات ضدجوش منتشر کرده است که می‌توانید در بخش مطالب مرتبط، در زیر همین مقاله آن‌ها را پیدا کنید.

شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که روزی از خواب بیدار شوید و در آیینه ببینید یک جوش بزرگ و مجلسی بر روی صورتتان نشسته است! با عجله به داروخانه مراجعه می‌کنید تا برای درمان جوش خود یک ضدجوش خوب بخرید. آن‌گاه با حجم زیادی از محصولات مواجه می‌شوید که هر کدام ادعای بهترین بودن را دارند و برای خرید یک ضدجوش صورت، سردرگم می‌شوید.

برای درمان جوش، معمولا از محصولات مراقبت از پوست و ضد جوش استفاده می‌شود. این روزها ضدجوش‌های مختلفی در بازار وجود دارد که شاید شما را در انتخاب بهترین ضدجوش دچار سردرگمی کند. هر نوع ضدجوش برای درمان نوع خاصی از جوش موثر است. در این مطلب به شما می‌گوییم که چه ترکیباتی در ضدجوش‌ها وجود دارد و برای چه نوع جوشی موثر هستند.

درمان آکنه-خانومی

ترکیباتی که در ضدجوش‌ها استفاده می شود:

در ضدجوش‌ها ترکیبات مختلفی استفاده می‌شود که در این‌جا به مهم‌ترین آن‌ها اشاره می‌کنیم:

لایه بردارها

در اکثر ضدجوش‌ها از لایه بردارهای آلفا هیدروکسی اسید و بتا هیدروکسی اسید استفاده می‌شود. ضدجوش‌های حاوی لایه‌بردار برای جوش‌های التهابی و جوش‌های زیرپوستی اثربخش است. لایه‌بردارها اثربخشی ضدجوش‌ها را بیشتر می‌کند.

اسید سالیسیلیک

اسید سالیسیلیک خاصیت ضدمیکروبی و آنتی باکتریال دارد و باکتری‌های مولد آکنه را از بین می‌برد. این ماده یکی از پرکاربردترین ماده موثره ضدجوش‌های موجود در بازار است که برای جوش‌های فعال مناسب است.

 عصاره‌های گیاهی

عصاره‌های گیاهی آنتی باکتریال مانند عصاره درخت چای، یاس بنفش، مریم گلی (ساج) در برخی از محصولات ضدجوش استفاده می‌شود که عملکرد همگی آن‌ها کنترل چربی، آنتی باکتریال و ضدالتهاب است. این عصاره‌های گیاهی در کنار ترکیبات اسیدی مانند اسید سالیسیلیک، اثر درمانی خوبی دارند.

بنزوئیل پروکساید

بنزوئیل پروکساید یک ماده درمانی ضدجوش قوی است که اثربخشی فوق‌العاده بالایی در درمان جوش دارد. این ماده در محصولات دارویی مانند پنژل و آکنه فایت و برخی از محصولات مراقبت از پوست مانند محصولات ضدجوش الارو وجود دارد. نکته‌ای که وجود دارد این است که به‌طور متوسط حدود 5 درصد افراد به بنزوئیل پروکساید واکنش نشان می‌دهند. بنابراین باید قبل از استفاده، حتما تست حساسیت آن را بر روی پوست بازو انجام دهید. به افراد دارای پوست حساس محصولات حاوی بنزوئیل پروکساید توصیه نمی‌شود.

آنتی بیوتیک‌های موضعی

آنتی بیوتیک‌های موضعی مانند رتیونوئیدها در دسته داروها قرار می‌گیرند که در درمان جوش‌های التهابی و شدید بسیار موثر هستند. این نوع آنتی بیوتیک‌ها باید طبق تجویز پزشک و پس از معاینه نوع جوش مصرف شوند.

 ترکیبات ضدالتهاب

از آن‌جایی که علت بسیاری از جوش‌ها، التهاب پوستی می‌باشد، معمولا در ترکیبات ضدجوش از برخی از مواد ضدالتهاب مانند آلانتوئین، آلفا بیزابولول و عصاره شیرین بیان استفاده می‌شود که هم به‌عنوان ضدالتهاب عمل می‌کنند و هم به‌عنوان روشن کننده و از بین بردن جای جوش استفاده می‌شوند. این ترکیبات هم در درمان آکنه موثر هستند و هم از به‌جا گذاشتن اثر جوش جلوگیری می‌کنند.ترکیبات ضدجوش-خانومی

نکته های مهم برای مصرف ضدجوش‌ها

شاید برایتان پیش آمده باشد که یک ضدجوش را استفاده کنید و نتیجه خاصی برای درمان جوش از آن نگرفته باشید. واقعیت این است که درمان جوش یک رژیم مراقبت از پوست می‌خواهد که باید از مجموعه محصولاتی در کنار هم استفاده کنید و نکته هایی را در سبک زندگی‌تان رعایت کنید تا درمان جوش موثر باشد. در این‌جا به چند نکته اساسی که در زمان مصرف ضدجوش‌ها باید آن را رعایت کنید اشاره می‌کنیم:

قبل از مصرف ضدجوش پوستتان را تمیز کنید.

ضدجوش را روی پوست آلوده یا پوستی که از قبل به محصولات دیگر آغشته شده است نزنید. حتما قبل از مصرف ضدجوش ها پوستتان را با یک شوینده مخصوص پوست چرب بشویدد و کامل تمیز کنید.

رژیم غذایی تان را رعایت کنید.

واقعیت این است که پزشکان در مورد تاثیر مواد غذایی بر ایجاد آکنه هنوز باهم به توافق نرسیده‌اند. اما مطالعات زیادی نشان داده است مواد غذایی که مصرف می‌کنیم در ایجاد جوش و بدتر شدن آن موثر است. بنابراین احتیاط لازم است و برای درمان جوش بهتر است رژیم غذایی مناسبی را رعایت کنیم که زیاد هم سخت نیست. قبلا مطلبی را در مورد “چه غذهایی بخوریم تا جوش نزنیم” منتشر کردیم که خواندن آن را از دست ندهید.

محصولات مراقبت از پوست چرب استفاده کنید.

کلیه محصولاتی که در دوره درمان جوش استفاده می‌کنید باید مخصوص پوست چرب باشد. چرا که مهم‌ترین دلیل ایجاد جوش ترشح بیش از حد چربی لست که باید با محصولات مراقبت از پوست آن را مهار کرد. مثلا شوینده، ضدآفتاب و مرطوب کننده‌ای هم که در این دوران استفاده می‌کنید باید از نوع اویل فری باشد.

مستمر استفاه کنید.

برای اثربخشی کامل، ضدجوش‌ها را تا چند روز بعد از درمان جوش نیز استفاده کنید. ترکیبات آنتی باکتریالی که در ضدجوش‌ها وجود دارد، باعث پیشگیری از ایجاد مجدد جوش می شود.

به این مطلب چه امتیازی می‌دهید؟

میانگین امتیارها: 0 / 5. مجموع آرا: 0

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا